WIL JIJ DEZE ZOMER SUPERFIT WORDEN?

Check hier onze Summer deal met Personal Training

Wij hebben in de maand augustus plaats voor 3 sporters die klaar zijn voor een intensief programma met Personal Training

Ben jij er klaar voor?

De Corona crisis heeft ons duidelijk gemaakt dat je gezondheid en fit blijven essentieel zijn in deze tijd. Wij willen jou daarbij helpen en samen met jou aan de slag gaan met een 4 weken Personal Training programma.

✅ intake, weging en metingen van o.a. vetpercentage en spiermassa

✅ 4 weken lang, 2 keer per week Personal Training 

✅ afwisselende trainingen met boxen en functioneel trainen

✅ 4 weken ook gebruik maken van onze Boxing en Smallgroup trainingen

✅ inclusief voedingsbegeleiding en coaching

✅ ook juist voor niet fitte sporters

✅ normaal € 559,- en nu voor € 399,-

✅ start in augustus 2022

30

Jaar ervaring

1.750+

Tevreden sporters

2

Locatie's in Driehuis en Santpoort

Gun jezelf onze aanpak

Het afgelopen jaar was voor iedereen een "raar en bewogen jaar". Het teveel thuiszitten heeft de meeste mensen echter geen goed gedaan. Wij zien bij veel herstarters een toename van het vetpercentage en een afname van de spiermassa. Ga jij met ons de uitdaging aan om in deze 4 weken een mooie reset te maken en weer fitter en gezonder te worden?

Wat onze klanten van ons vinden:

Nicolette, 53 jaar uit Velserbroek

Ik train nu al 5 jaar met Ben en zijn ervaring, veelzijdigheid en kennis  zijn voor mij heel belangrijk om het vol te houden en mijn doelen te bereiken.

Tom, 72 jaar uit Nieuw Vennep

Wekelijks ben ik nog aan het boksen en dat op mijn leeftijd van 70 jaar! Uiteraard wordt er rekening gehouden met wat ik wel en niet kan, maar ik doe nog met bijna alles mee.

Linda, 34 jaar uit Haarlem

Als oud topsporter weet ik dat het nodig is om mijn lichaam te blijven trainen en dat doe ik d.m.v. Personal training. Het houd mij in shape ondanks wat oude blessures waar we omheen kunnen trainen. Aanrader!

Claim hier 1 van onze 3 plaatsen