WIJ MAKEN GRAAG KENNIS MET JE


Wat leuk dat je een van onze lessen wil uitproberen! Maak gerust je keuze uit de onderstaande lessen en combineren is uiteraard mogelijk. Nadat je hebt aangegeven welke les je zou willen volgen nemen wij binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. We hopen je snel te mogen ontvangen op onze locatie in Santpoort-Noord of in Driehuis.

Ben Rietdijk - Robin Heres


RESERVEER HIER

FIND THE REASON, LOSE THE EXCUSES, GAIN THE RESULTS

RESERVEER HIER JE GRATIS PROEFLES!

WAT ONZE LEDEN ZEGGEN

TESSA DE BROUWER 44

★ ★ ★ ★ ★

'' De Milon Cirkel bij Reshape in Driehuis is het eerste wat ik consequent volhoud''


Ik ben blijvend 10 kilo afgevallen en vind het geen enkele moeite om 3 keer per week heen te gaan. Sinds kort volg ik ook Yoga lessen. Het personeel is zeer vaardig én het is er ook erg gezellig om te sportenMANDY VASTENHOUW 41

★ ★ ★ ★ ★

''Het 8 weken programma was voor mij een succes''


Na een hele tijd gesport te hebben bij een grote keten waar ik weinig tot geen resultaat boekte omdat ik niet goed wist wat mijn lichaam aan kan en nodig heeft ben ik opzoek gegaan  naar een persoonlijke benadering en begeleiding. Na mijn intake gesprek en proefles heb ik mij ingeschreven voor de 8 weken Back in Shape. Wat was ik blij met deze keuze, je krijgt een persoonlijk plan afgesteld op je eigen behoefte (meer energie, afslanken, verandering van lifestyle) waarbij de resultaten bijgehouden worden en ook bijgesteld als je weer een stap verder of als je minder kan doen door bijvoorbeeld een blessure. Robin en Ben denken en kijken altijd even mee wat goed voor je is. Ik heb inmiddels een  abonnement en ga gemiddeld 2 a 3x per week. 


MELANIE VORK 32

★ ★ ★ ★ ★

'' Super fijn dat de boks lessen contactloos zijn"


In het verleden heb ik wel eens ergens anders bokslessen gevolgd maar dan bokste je altijd tegen iemand. Als ik dan pech had dan stond ik tegenover iemand die soms fanatieker was dan ik. Bij Reshape kan echt iedereen op zijn eigen niveau meedoen en dan vind ik heel fijn. Verder heb ik nog 1x per week Personal Training bij Robin en als ik vroeg moet werken dan ga ik soms zelfs om 6u al sporten op de Milon Cirkel. Voor mij  heeft Reshape het totaal plaatje. echt een aanrader!

Download hier onze gratis E-BOOK

CONTACT ONS