8 weken BACK IN SHAPE

CLAIM HIER JOUW PLEK

Ontdek het 'Back in Shape' Trainingsprogramma bij Reshape Your Body

Bij Reshape Your Body begrijpen we dat het soms een uitdaging kan zijn om terug in vorm te komen na een periode van inactiviteit of gebrek aan beweging. Daarom hebben we het 'Back in Shape' trainingsprogramma ontwikkeld, een effectieve en motiverende manier om jezelf weer op het juiste spoor te krijgen en je lichaam te transformeren.


**Wat houdt het 'Back in Shape' trainingsprogramma in?**


Het 'Back in Shape' programma is ontworpen om je gedurende 8 weken intensief te begeleiden bij het bereiken van je fitnessdoelen. Tijdens deze 8 weken zul je deelnemen aan zowel de Milon Cirkel training als aan Small Group Training sessies, waarbij je de voordelen van beide trainingsvormen zult ervaren.


**Milon Cirkel Training: Efficiënt en Effectief**


De Milon Cirkel staat centraal in ons 'Back in Shape' programma vanwege zijn efficiëntie en effectiviteit. Met deze geavanceerde trainingsmethode doorloop je een circuit van verschillende kracht- en cardio-oefeningen, waarbij elke machine automatisch wordt ingesteld op jouw persoonlijke instellingen. Dit zorgt voor een veilige en doeltreffende workout die je helpt om snel resultaten te behalen.


**Small Group Training: Motivatie en Ondersteuning**


Naast de Milon Cirkel sessies zul je deelnemen aan Small Group Training sessies, waarbij je onder begeleiding van een ervaren trainer in een kleine groep werkt aan kracht, conditie en flexibiliteit. Deze sessies bieden niet alleen de kans om persoonlijke aandacht te krijgen, maar ook om elkaar te motiveren en te inspireren op weg naar je doelen.


**Regelmatige Metingen voor Voortgangscontrole**


Gedurende het 'Back in Shape' programma krijg je elke week een meting waarbij je spiermassa en vetmassa worden gemeten. Deze metingen geven je inzicht in je voortgang en stellen ons in staat om je trainingsprogramma indien nodig aan te passen om ervoor te zorgen dat je je doelen bereikt.


**Klaar om terug in vorm te komen? Doe mee met ons 'Back in Shape' programma!**


Als je klaar bent om serieus aan de slag te gaan met het verbeteren van je gezondheid en fitheid, dan is het 'Back in Shape' programma bij Reshape Your Body de perfecte keuze. Onze deskundige trainers staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op weg naar een sterker, gezonder en gelukkiger leven. Neem vandaag nog contact met ons op om je aan te melden voor het 'Back in Shape' programma en ontdek de transformatie die mogelijk is!

CLAIM JOUW PLEK


DEZE MENSEN GINGEN U VOOR

MANDY VASTENHOUW 41
★ ★ ★ ★ ★

 ''Het 8 weken programma was voor mij een succes''


Na een hele tijd gesport te hebben bij een grote keten waar ik weinig tot geen resultaat boekte omdat ik niet goed wist wat mijn lichaam aan kan en nodig heeft ben ik opzoek gegaan  naar een persoonlijke benadering en begeleiding. Na mijn intake gesprek en proefles heb ik mij ingeschreven voor de 8 weken Back in Shape. Wat was ik blij met deze keuze, je krijgt een persoonlijk plan afgesteld op je eigen behoefte (meer energie, afslanken, verandering van lifestyle) waarbij de resultaten bijgehouden worden en ook bijgesteld als je weer een stap verder of als je minder kan doen door bijvoorbeeld een blessure. Robin en Ben denken en kijken altijd even mee wat goed voor je is. Ik heb inmiddels een  abonnement en ga gemiddeld 2 a 3x per week weer met plezier sporten.

SOLANGE STRAVER 35
★ ★ ★ ★ ★

''Sporten bij Reshape Your Body...

Leuk voor jong en oud door de meerdere trainingsopties die worden aangeboden''


Voor zowel een training op eigen tempo met de Milon Cirkel tot aan groepstrainingen met Boksen en Small group, alles met fijne begeleiding. 

Als je vragen hebt over het trainen van bepaalde spiergroepen of over voeding kun je ook altijd terecht bij de trainers van Reshape Your Body. 


Doordat er veel tijdschema's beschikbaar zijn is er altijd wel een mogelijkheid om een training/trainingen te volgen. 


De coaching en begeleiding van de trainers helpt ook erg mee om ervoor te zorgen dat je keer op keer door wil gaan tot je echt niet meer kan.


Daarnaast is het ook nog de gezelligheid tijdens de trainingen die je wekelijks met een goed gevoel weer richting Reshape Your Body laat gaan. Al met al een aanrader!

DANIELLE DEN DEKKER 37
★ ★ ★ ★ 

''Het Back in Shape programma van Reshape heeft voorgoed mijn leefstijl veranderd''


Ik zat al jaren maar wat te doen met mn voeding en trainen was niet echt mijn ding. Nadat een vriendin mij had aangespoord om dit programma eens te proberen was ik direct om. Super begeleiding tijdens de trainingen maar het meest fijne vond ik dat de trainers altijd bereikbaar waren als je vragen had over voeding. Dit programma is echt een aan te raden!

CLAIM HIER JE PLEKJE