ONS UNIEKE BACK IN SHAPE PROGRAMMA

WAT KUNT U VERWACHTEN TIJDENS DE CURSUS

Tijdens de back in shape cursus train je 1 keer in de week op een vast tijdstip in een klein groepje. Dit is een vorm van personal training in een kleine groep van maximaal twaalf personen. Daarnaast train je twee keer in de week individueel op de Milon Cirkel of volg je een groepsles naar keuze. 


HOE ZIEN DE TRAININGEN ER UIT

De groepstraining In Santpoort-Noord wordt gegeven door onze Personal Trainer Robin en in Haarlem door Mathijs. Deze training duurt 45 minuten en is gericht op krachttraining en spieruithoudingsvermogen. De trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen.


HOE ZIET DE VOEDINGSBEGELEIDING ER UIT

Het doel van de voedingsbegeleiding is het verbeteren van de algehele gezondheid en vitaliteit.

We werken met een voedingsapp die helemaal op jouw lichaam en doelstellingen is afgesteld. Je houdt dagelijks je voeding bij en leert gezonde keuzes maken. Personal Trainers Robin en Mathijs (die ook diëtist is) staat voor je klaar om je te voorzien van tips en is gemakkelijk bereikbaar bij vragen over voeding. Elke week na de groepstraining vertellen ze iets over voeding, en geven ze bruikbare tips mee. 


HOE ZIET DE ONLINE BEGELEIDING ER UIT

Nagenoeg hetzelfde als de normale cursus alleen traint u op een sportschool naar keuze. u krijgt training en voedingsschema's opgestuurd in uw persoonlijke app en daarnaast heeft u 1x per week telefonisch contact met een trainer. Deze trainer is daarnaast 24/7 beschikbaar voor vragen.

CLAIM JOUW PLEK


DEZE MENSEN GINGEN U VOOR

MANDY VASTENHOUW 41
★ ★ ★ ★ ★

 ''Het 8 weken programma was voor mij een succes''


Na een hele tijd gesport te hebben bij een grote keten waar ik weinig tot geen resultaat boekte omdat ik niet goed wist wat mijn lichaam aan kan en nodig heeft ben ik opzoek gegaan  naar een persoonlijke benadering en begeleiding. Na mijn intake gesprek en proefles heb ik mij ingeschreven voor de 8 weken Back in Shape. Wat was ik blij met deze keuze, je krijgt een persoonlijk plan afgesteld op je eigen behoefte (meer energie, afslanken, verandering van lifestyle) waarbij de resultaten bijgehouden worden en ook bijgesteld als je weer een stap verder of als je minder kan doen door bijvoorbeeld een blessure. Robin en Ben denken en kijken altijd even mee wat goed voor je is. Ik heb inmiddels een  abonnement en ga gemiddeld 2 a 3x per week weer met plezier sporten.

SOLANGE STRAVER 35
★ ★ ★ ★ ★

''Sporten bij Reshape Your Body...

Leuk voor jong en oud door de meerdere trainingsopties die worden aangeboden''


Voor zowel een training op eigen tempo met de Milon Cirkel tot aan groepstrainingen met Boksen en Small group, alles met fijne begeleiding. 

Als je vragen hebt over het trainen van bepaalde spiergroepen of over voeding kun je ook altijd terecht bij de trainers van Reshape Your Body. 


Doordat er veel tijdschema's beschikbaar zijn is er altijd wel een mogelijkheid om een training/trainingen te volgen. 


De coaching en begeleiding van de trainers helpt ook erg mee om ervoor te zorgen dat je keer op keer door wil gaan tot je echt niet meer kan.


Daarnaast is het ook nog de gezelligheid tijdens de trainingen die je wekelijks met een goed gevoel weer richting Reshape Your Body laat gaan. Al met al een aanrader!

DANIELLE DEN DEKKER 37
★ ★ ★ ★ ★

''Het Back in Shape programma van Reshape heeft voorgoed mijn leefstijl veranderd''


Ik zat al jaren maar wat te doen met mn voeding en trainen was niet echt mijn ding. Nadat een vriendin mij had aangespoord om dit programma eens te proberen was ik direct om. Super begeleiding tijdens de trainingen maar het meest fijne vond ik dat de trainers altijd bereikbaar waren als je vragen had over voeding. Dit programma is echt een aan te raden!

ONZE PROGRAMMA'S

8 WEKEN BACK IN SHAPE

✓ 8 WEKEN ONBEPERKT SPORTEN

✓ WEKELIJKSE METING

✓ TRAINEN OP AFSPRAAK

✓ VOEDINGSBEGELEIDING

✓ 1x PER WEEK TRAINEN IN EEN VAST GROEPJE

Nu voor € 199,- (ipv € 249,-)

CLAIM JOUW PLEK


8 WEKEN ONLINE BEGELEIDING

✓ 8 WEKEN ONLINE BEGELEIDING

✓ WEKELIJKS 'VIDEO' BELLEN

✓ 1000+ VOEDING & TRAININGSSCHEMA'S

✓PLAN OP MAAT

✓ 1x PER WEEK HOME WORKOUT VAN ROBIN

29,95 p/w
CLAIM JOUW PLEK

CLAIM HIER JE PLEKJE

8

WEKEN 

750+

GINGEN JOU VOOR

30%

MEER RESULTAAT

1000+

TRAINING EN VOEDINGSSCHEMA'S