PERSONAL TRAINING

FIND THE REASON, LOSE THE EXCUSES, GAIN THE RESULTS

GRATIS KENNISMAKING


ONZE AANPAK

MEER DAN ALLEEN TRAINEN

Personal Training bij Reshape Your Body is meer dan trainen! Wij helpen jou bij voedingsbegeleiding en 'mentale' coaching.


PERSOONLIJKE AANPAK

Elke sporter krijgt een persoonlijk plan op maat. Dit plan wordt opgesteld tijdens het kennismakingsgesprek. Het plan is flexibel en zal tijdens jouw traject bijgestuurd worden, zodat jouw doelen nog sneller behaald worden. 


COACHING OP EEN NIEUWE LEEFSTIJL

Wij geloven niet in diëten, maar in het veranderen van jouw lifestyle. We zetten jou niet op een crash dieet, maar gaan aan de slag met een persoonlijk voedingsplan op maat. We kijken samen hoe sporten én gezonde voeding een normale bezigheid gaat worden voor de rest van jouw leven.


MONITOREN VAN DE VOORTGANG 

Afhankelijk van jouw doel maken we een plan. Wil je afvallen, aankomen in spiermassa, je fitter voelen of heb je net dat steuntje in de rug nodig om actief te blijven? Wij helpen je graag! Door middel van verschillende metingen houden we samen de voortgang bij, kunnen we je plan aanpassen waar nodig en werken we samen aan het behalen van jouw doelen. Alle resultaten kan je inzien in jouw persoonlijke App.

GRATIS KENNISMAKING MET EEN VAN ONZE TRAINERS?


ONZE PERSONAL TRAINERS

Ben Rietdijk

MEER INFO


Robin Heres

MEER INFO


'Don't Count the days, make the days count'

Waarom kiezen voor Ben Rietdijk als jouw personal trainer?


1. Ongeëvenaarde ervaring: Met jarenlange ervaring in de judowereld, waaronder het trainen van Olympische atleten zoals Linda Bolder, brengt Ben Rietdijk een schat aan kennis en expertise naar zijn personal trainingssessies. Als vooraanstaand judotrainer weet hij wat nodig is om topprestaties te leveren en zal hij zijn ervaring gebruiken om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken.


2. Bewezen succes: Ben's track record van het trainen van elite-atleten spreekt voor zich. Door zijn begeleiding hebben vele sporters successen behaald op nationale en internationale podia. Met Ben als jouw personal trainer kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent en dat je de beste training krijgt om je doelen te bereiken.


3. Maatwerk: Ben begrijpt dat geen twee mensen hetzelfde zijn en daarom biedt hij gepersonaliseerde trainingsprogramma's die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften, doelen en fysieke conditie. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algehele fitheid wilt verbeteren, Ben zal een programma ontwerpen dat perfect bij jou past.


4. Motivatie en inspiratie: Als gepassioneerde trainer zal Ben je motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Hij zal je aanmoedigen om door te zetten, je grenzen te verleggen en je te helpen je potentieel te maximaliseren.


5. Toegewijde ondersteuning: Ben staat altijd klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je fitnessreis. Hij zal niet alleen tijdens de trainingssessies aanwezig zijn, maar ook daarbuiten om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen bij het behalen van je doelen.


Kies vandaag nog voor Ben Rietdijk als jouw personal trainer en ervaar zelf de voordelen van trainen onder begeleiding van een echte judolegende. Bereid je voor op succes en zet de eerste stap naar een gezonder, sterker en fitter leven met Ben aan je zijde."


MAAK KENNIS MET BEN:

WAT KLANTEN OVER BEN ZEGGEN

TOM SCHINKELSHOEK 70

★ ★ ★ ★ ★

''Wekelijks ben ik nog aan het boksen bij Ben en dat op mijn leeftijd van 70 jaar''

Uiteraard wordt er rekening gehouden met wat ik wel en niet kan, maar ik doe nog met bijna alles mee. Trainen bij Ben is boven al ook gezellig.

NICOLETTE KOOPEN 52

★ ★ ★ ★ ★

''Ben is een fijne trainer die het maximale uit je probeert te halen''

Ik train nu al 5 jaar met Ben en zijn ervaring, veelzijdigheid en kennis  zijn voor mij heel belangrijk om het vol te houden en mijn doelen te bereiken.

LINDA BOLDER 32

★ ★ ★ ★ ★

''Als judo coach haalde hij al het maximale uit me en nu ook als Personal Trainer''

Als oud top judoka weet ik dat het nodig is om mijn lichaam te blijven trainen en dat doe ik d.m.v. Personal training bij Ben. Hij houd mij in shape ondanks wat oude blessures waar we omheen kunnen trainen. Aanrader!

ELISE WAGEMANS 37

★ ★ ★ ★ ★'Streef naar progressie in plaats van perfectie'

Waarom kiezen voor personal training met Robin Heres?


1. Ervaring: Met meer dan 13 jaar ervaring als personal trainer, heeft Robin Heres een diepgaande kennis opgebouwd van fitness en coaching. Zijn langdurige betrokkenheid bij het vak heeft hem in staat gesteld om effectieve trainingsmethoden te ontwikkelen die zich hebben bewezen in de praktijk.


2. Specialisatie in afslanken: Robin heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het bereiken van hun afslankdoelen. Of je nu een paar kilo wilt verliezen of een volledige transformatie wilt ondergaan, Robin heeft de expertise en de tools om je te helpen jouw gewenste resultaten te behalen.


3. Training bij burn-out klachten: Naast zijn specialisatie in afslanken, is Robin ook bedreven in het trainen van mensen met burn-out klachten. Hij begrijpt de complexiteit van deze situatie en kan een trainingsprogramma ontwikkelen dat niet alleen helpt bij het opbouwen van fysieke kracht, maar ook bij het herstellen van mentale veerkracht.


4. Persoonlijke aandacht: Als toegewijde trainer hecht Robin veel waarde aan persoonlijke aandacht. Hij luistert naar jouw behoeften, doelen en uitdagingen, en past zijn trainingen hierop aan om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke begeleiding krijgt.


5. Motivatie en ondersteuning: Robin zal je niet alleen helpen met het opstellen van een effectief trainingsprogramma, maar hij zal je ook motiveren en ondersteunen tijdens elke stap van je fitnessreis. Met zijn positieve instelling en aanmoedigende aanpak zal hij je inspireren om het beste uit jezelf te halen.


Kies vandaag nog voor personal training met Robin Heres en laat hem je helpen om jouw fitnessdoelen te bereiken en een gezonder, gelukkiger leven te leiden."


MAAK KENNIS MET ROBIN:

WAT KLANTEN OVER ROBIN ZEGGEN

TAHNEE GELUK - HR ADVISEUR BK INGENIEURS

★ ★ ★ ★ ★

''Dankbaar zijn wij Robin voor zijn enthousiaste en goede trainingen die hij ‘live’ online aan onze medewerkers heeft gegeven''.


Met al dat thuiswerken afgelopen jaar vonden wij het belangrijk dat ons personeel de mogelijkheid had om vanuit huis als team te kunnen sporten. Robin was onze oplossing voor de online work-outs en daagde onze medewerkers perfect uit! Teamgevoel, werken aan vitaliteit, en even op goede sportieve break op de werkdag was echt top!

MICHELLE JONK 35

★ ★ ★ ★ ★

“Fit, 6 kg lichter en klaar voor een tweede vitaliteitstraject''.
Niet alleen sporten, maar ook mentaal coachen en gericht op voeding. Heel blij dat hij mijn trainer is.” 
RACHAEL HAYES- 50

★ ★ ★ ★ ★

Robin motivates you to overhaul not just your body shape, strength and fitness but also your diet and overall outlook to health.. After just three months, I had lost 4,5 kg and 11.6% body fat. I feel great, sleep better and am motivated to reach my new goals.

MAYA KOEHNE - 37

★ ★ ★ ★ ★

Ik ben erg blij en tevreden met de training van Robin. Binnen korte tijd al resultaten behaal. Robin leidt met energie en enthousiasme door de les en zorgt met een ruime mix aan oefeningen ervoor dat het nooit saai word. Ook weet hij bij blessures (uiteraard NIET bij de training opgelopen) hoe de oefeningen kunnen worden aangepast zodat je toch altijd kunt blijven trainen. Ook de app is handig om af en toe buiten de gewone lessen te trainen.