PERSONAL TRAINING

FIND THE REASON, LOSE THE EXCUSES, GAIN THE RESULTS

GRATIS KENNISMAKING


ONZE AANPAK

MEER DAN ALLEEN TRAINEN

Personal Training bij Reshape Your Body is meer dan trainen! Wij helpen jou bij voedingsbegeleiding en 'mentale' coaching.


PERSOONLIJKE AANPAK

Elke sporter krijgt een persoonlijk plan op maat. Dit plan wordt opgesteld tijdens het kennismakingsgesprek. Het plan is flexibel en zal tijdens jouw traject bijgestuurd worden, zodat jouw doelen nog sneller behaald worden. 


COACHING OP EEN NIEUWE LEEFSTIJL

Wij geloven niet in diëten, maar in het veranderen van jouw lifestyle. We zetten jou niet op een crash dieet, maar gaan aan de slag met een persoonlijk voedingsplan op maat. We kijken samen hoe sporten én gezonde voeding een normale bezigheid gaat worden voor de rest van jouw leven.


MONITOREN VAN DE VOORTGANG 

Afhankelijk van jouw doel maken we een plan. Wil je afvallen, aankomen in spiermassa, je fitter voelen of heb je net dat steuntje in de rug nodig om actief te blijven? Wij helpen je graag! Door middel van verschillende metingen houden we samen de voortgang bij, kunnen we je plan aanpassen waar nodig en werken we samen aan het behalen van jouw doelen. Alle resultaten kan je inzien in jouw persoonlijke App.

GRATIS KENNISMAKING MET EEN VAN ONZE TRAINERS?


ONZE PERSONAL TRAINERS

Ben Rietdijk

MEER INFO


Robin Heres

MEER INFO


'Quote'

Ik stel mij graag aan je voor. Mijn naam is Ben Rietdijk (52), Personal Trainer, eigenaar van Reshape Your Body en trotse vader van 2 dochters.


MAAK KENNIS MET BEN:

WAT KLANTEN OVER BEN ZEGGEN

TOM SCHINKELSHOEK 70

★ ★ ★ ★ ★

''Wekelijks ben ik nog aan het boksen bij Ben en dat op mijn leeftijd van 70 jaar''

Uiteraard wordt er rekening gehouden met wat ik wel en niet kan, maar ik doe nog met bijna alles mee. Trainen bij Ben is boven al ook gezellig.

NICOLETTE KOOPEN 52

★ ★ ★ ★ ★

''Ben is een fijne trainer die het maximale uit je probeert te halen''

Ik train nu al 5 jaar met Ben en zijn ervaring, veelzijdigheid en kennis  zijn voor mij heel belangrijk om het vol te houden en mijn doelen te bereiken.

LINDA BOLDER 32

★ ★ ★ ★ ★

''Als judo coach haalde hij al het maximale uit me en nu ook als Personal Trainer''

Als oud top judoka weet ik dat het nodig is om mijn lichaam te blijven trainen en dat doe ik d.m.v. Personal training bij Ben. Hij houd mij in shape ondanks wat oude blessures waar we omheen kunnen trainen. Aanrader!

ELISE WAGEMANS 37

★ ★ ★ ★ ★'Streef naar progressie in plaats van perfectie'

Ik stel mij graag even kort voor: mijn naam is Robin Heres (33), Personal Trainer bij Reshape Your Body, maar bovenal trotse papa van een zoon (4). 

Ik heb in 2013 mijn CIOS-diploma behaald waarna ik mij ben gaan specialiseren in de personal training branche. Ik leerde de mooiste trainingsschema’s maken, maar al snel merkte ik dat er weinig diversiteit werd geboden en dat veel trainers puur gericht waren op het fysieke aspect. Toen mijn eerste personal training klant huilend van de weegschaal stapte, terwijl er in mijn ogen een goed resultaat was behaald, wist ik dat er meer nodig was om een hoogwaardiger resultaat te behalen en completer aanbod te bieden. 

Om tot dit aanbod te komen richtte Yoanna Nobel en ik in 2014 het bedrijf ‘Design your Happinez’ op. Yoanna als mental coach en ik als personal trainer. Yoanna heeft mij het vak van het coachen geleerd, waardoor ik in 2016 volledig zelfstandig Personal Training ben gaan geven bij Reshape Your Body.

2020 was net als voor velen een moeizaam jaar. Ik kwam er alleen voor te staan met mijn zoontje. We hadden op dat moment niet onze eigen plek en Corona maakte het extra moeilijk. Door keihard te werken en positief te blijven heb ik mijn leven en mijn werk een positieve draai kunnen geven.
Mijn zoontje en ik hebben inmiddels een heerlijk huis gevonden. Ook heb ik mijn passie in het werk weer helemaal teruggevonden, zo ben ik mij gaan specialiseren in online-trainingen en begeleiding, en in het geven van boks trainingen. 
Ik probeer dit dan ook zo goed mogelijk op mijn klanten over te brengen om ons beoogde doel te halen. Door een positieve mindset en wilskracht zijn doelen altijd te bereiken, hoe moeilijk het traject ook is of hoe lang het ook duurt. 
Elk klein stapje is er één en hier mag je trots op zijn en zorgen op lange termijn voor hele mooie veranderingen.

Mijn motto is dan ook:

Streef naar progressie in plaats van perfectie!


MAAK KENNIS MET ROBIN:

WAT KLANTEN OVER ROBIN ZEGGEN

TAHNEE GELUK - HR ADVISEUR BK INGENIEURS

★ ★ ★ ★ ★

''Dankbaar zijn wij Robin voor zijn enthousiaste en goede trainingen die hij ‘live’ online aan onze medewerkers heeft gegeven''.


Met al dat thuiswerken afgelopen jaar vonden wij het belangrijk dat ons personeel de mogelijkheid had om vanuit huis als team te kunnen sporten. Robin was onze oplossing voor de online work-outs en daagde onze medewerkers perfect uit! Teamgevoel, werken aan vitaliteit, en even op goede sportieve break op de werkdag was echt top!

MICHELLE JONK 35

★ ★ ★ ★ ★

“Fit, 6 kg lichter en klaar voor een tweede vitaliteitstraject''.
Niet alleen sporten, maar ook mentaal coachen en gericht op voeding. Heel blij dat hij mijn trainer is.” 
RACHAEL HAYES- 50

★ ★ ★ ★ ★

Robin motivates you to overhaul not just your body shape, strength and fitness but also your diet and overall outlook to health.. After just three months, I had lost 4,5 kg and 11.6% body fat. I feel great, sleep better and am motivated to reach my new goals.

MAYA KOEHNE - 37

★ ★ ★ ★ ★

Ik ben erg blij en tevreden met de training van Robin. Binnen korte tijd al resultaten behaal. Robin leidt met energie en enthousiasme door de les en zorgt met een ruime mix aan oefeningen ervoor dat het nooit saai word. Ook weet hij bij blessures (uiteraard NIET bij de training opgelopen) hoe de oefeningen kunnen worden aangepast zodat je toch altijd kunt blijven trainen. Ook de app is handig om af en toe buiten de gewone lessen te trainen.

E-BOOK 10 voedingstips

Download onze E-BOOK 10 voedingstips