Slank en fit in 35 minuten

Het alternatief voor de sportschool!

Fit in 35 minuten? Hoe werkt dat:

Eenvoudig, snel,veilig en effectief

Eenvoudig, snel, veilig en effectief

2 x per week 35 minuutjes van je tijd, meer vragen we niet. Geen ingewikkeld gedoe. Vanaf de eerste Milon sessie ga je voelen: dit kan ik volhouden, dit gaat werken.
Hier moet ik niet bij nadenken, gewoon doen, en verrassing, ik vind het nog leuk ook!


Welkom bij de familie

Reshape Your Body clubs zijn kleine, gezellige clubs waar een leuke positieve sfeer heerst. Onze coaches zijn warme en vriendelijke mensen die oprecht willen dat jij gezonder en fitter gaat worden. Zij willen ook dat jij milonnen bij ons leuk gaat vinden.


Wij helpen je het vol  te houden

Bij Reshape Your Body werken wij met een reserveringssysteem waarbij je na elke training een nieuwe afspraak kunt maken, gewoon om te zorgen dat je niet in de verleiding komt om uit te stellen. Iedereen heeft wel eens wat extra motivatie nodig om te doen wat goed voor je is. Bij ons krijgt iedereen een personal trainer, maar dan betaalbaar!


A smaller title

Hup naar een gezonder en gelukkiger leven!

Probeer het 7 dagen gratis

Sporten op de Milon cirkel is leuk en geeft meer resultaat!

Slim sporten op Milon geeft tot 15x meer resultaat dan gewoon maar wat bewegen in een gewone fitness. Onze exclusieve Milon cirkel helpt wekelijks 2 miljoen mensen in heel Europa sneller, efficiënter, veiliger maar ook leuker te laten sporten. In een gewone fitness zijn de meeste mensen maar wat aan het Fitniksen. Ze hebben wel een paar keer wat uitleg gekregen van een trainer maar ze zijn toch meestal aan hun lot overgelaten. 

Sporten op de Milon is leuk! Je gaat naar je toestel en je toestel stelt zich zelf in, speciaal op je lichaam en conditie aangepast. Zo win je elke training 15' tijd. Je hoeft ook nooit te wachten. Als jij klaar bent met je toestel, komt het volgende toestel gelijk vrij. Jouw coach is altijd aanspreekbaar in het midden van de cirkel, en krijgt van onze slimme toestellen een signaal als je klaar bent om wat harder te trainen, of wanneer het wat moeilijk is voor je. Jouw trainer kan je altijd laten zien wat je al bereikt hebt. Je kan echter ook thuis showen met je resultaten via onze app. Na het sporten nog even aan de koffie, gezellig nog wat kletsen, of gelijk naar het werk of naar huis, de keuze is aan jou! 

Ook al heb je lichamelijke klachten, pijn of een beperkende ziekte, slim sporten op de Milon cirkel is voor iedereen bereikbaar, jong en oud. 

Op deze manier trainen beschouwen veel artsen en wetenschappers als hét medicijn dat de gevolgen van ouder worden het best kan tegengaan. Meer bewegen is gezond, maar niet voldoende om weer sterker te worden. Daarvoor moet je aan een voldoende hoge intensiteit sporten en heel regelmatig de weerstanden verhogen. Met de slimme Milon cirkel gaat dit veilig en zonder moeite.