WAT ONZE LEDEN ZEGGEN

'Ik train al best wat jaren maar heb zelden getraind bij een sportschool waar je je zo welkom voelt. Ongeacht je leeftijd, afkomst en/of sport niveau.'
De lessen zijn variërend, uitdagend en zitten goed in elkaar. De trainers dagen je uit het beste uit jezelf te halen zonder over je eigen grenzen heen te gaan. De effectiviteit van de trainingen zijn duidelijk merkbaar en daar komt bovenop dat het ook nog eens erg gezellig is tijdens de lessen. En dat maakt dat je eigenlijk altijd zin hebt om te gaan! 
RENEE LAGRAND 36
'Sporten bij Reshape Your Body voelt aan als een gegoten maatpak'
Als sporter vanaf het eerste uur, ben ik vanaf de eerste keer erg enthousiast over de manier van sporten, de kwaliteit van de begeleiding, de sfeer, de mogelijkheden en het resultaat. Voor iedere sporter is er persoonlijke aandacht en een gedegen plan. Voor Reshape Your Body is iedere sporter belangrijk. Tevens leuk om te vermelden is dat naast het sporten middels de Milon Cirkel en de Small Group training, ik ook de gelegenheid heb gekregen om te gaan boxen, iets wat normaal gesproken nooit zou zijn gebeurd. Erg leuk om te doen! Kortom ik ben zeer tevreden en een blije sporter bij Reshape Your Body.
FRED BRUMMELKAMP 59
'Sporten bij Reshape Your Body...

Leuk voor jong en oud door de meerdere trainingsopties die worden aangeboden'

Voor zowel een training op eigen tempo met de Milon Cirkel tot aan groepstrainingen met Boksen en Small group, alles met fijne begeleiding. 

Als je vragen hebt over het trainen van bepaalde spiergroepen of over voeding kun je ook altijd terecht bij de trainers van Reshape Your Body. 


Doordat er veel tijdschema's beschikbaar zijn is er altijd wel een mogelijkheid om een training/trainingen te volgen. 


De coaching en begeleiding van de trainers helpt ook erg mee om ervoor te zorgen dat je keer op keer door wil gaan tot je echt niet meer kan.


Daarnaast is het ook nog de gezelligheid tijdens de trainingen die je wekelijks met een goed gevoel weer richting Reshape Your Body laat gaan. Al met al een aanrader!

SOLANGE STRAVER 35
'De Milon Cirkel maakt al je spiergroepen actief en is dus goed voor je hele lichaam'
Verder zijn de openingstijden geweldig door het gebruik van de app om de deur te kunnen openen. Soms begin ik al om 05:30 voor het werk. Het is ook fijn dat er wordt getraind in kleine groepjes.
ROB VAN RHIJN 62