CROWDFUNDING

Beste sporter, relatie of vriend van ons.

Wij zijn blij dat je de tijd neemt om je in ons Crowdfunding project te verdiepen. Wij willen door middel van dit project een volgende stap maken met Reshape Your Body.

Mocht je interesse hebben om met ons de volgende stap te maken dan maken wij graag een afspraak met je.

WAT WILLEN WIJ GAAN DOEN?

De afgelopen 2 jaar waren meer dan uitdagend in de sportbranche. Met de 11 maanden sluiting (van de 22 maanden) hebben wij creatief moeten ondernemen. Bij de eerste lockdown hebben wij de locatie in Driehuis verbouwd en bij de 2e lockdown hebben wij, tegen de stroom in, de locatie in Santpoort Noord gereed gemaakt voor onze groepslessen Small group, Boxing, Judo en Yoga.

Ben heeft zich in deze periode vol op de online marketing opleidingen, boxing en Judo activiteiten gestort en Robin heeft naast de inhoudelijke aanpassingen met de Milon cirkel onze app achter de schermen gevuld met tientallen voedings en trainingsschema's.

Met de Crowdfunding willen wij weer een volgende stap maken;

Wij willen namelijk de locatie in Santpoort-Noord upgraden, cardio apparatuur zoals loopbanden en roeimachines aanschaffen en divers materiaal voor onze groepsleszaal. Daarnaast geloven wij ook sterk in het verbeteren van onze online community en marketing campagnes online.

Wat zoeken wij?

Voor onze groei en aanpassingen die wij willen doorvoeren zijn wij op zoek naar een "funding" van in totaal € 50.000,-. Wij willen dit financieren d.m.v. crowdfunding. Als het volledige bedrag opgehaald kan worden willen wij de inventaris zoals hierboven beschreven aanschaffen en anders een deel er van later vanuit onze cashflow.

INVESTERING EN RENDEMENT

Voor ons Crowdfunding project hebben wij het volgende aanbod;

Alle investeringen worden in 48 maanden afgelost (of eerder)

Optie 1; investering tot € 500,- rente 5 %

Optie 2; investering € 1.500,-  rente 5 % per jaar en 10 % korting op de contributie

Optie 3; investering € 2.500,-  rente 5 % per jaar en 20 % korting op de contributie

Optie 4; investering € 5.000,-  rente 5 % per jaar en 40 % korting op de contributie

Optie 5, investering vanaf € 7.500,-  rente 5 % per jaar en 50% korting op de contributie


ZEKERHEDEN:


Op dit ogenblik is Ben eigenaar van de Reshape studio's. Robin is echter al 9 jaar zijn rechterhand in de studio's en fulltime in dienst bij Reshape Your Body en tevens zelfstandig werkzaam als Personal trainer.

Wij willen een nieuwe situatie opzetten waarbij wij beide eigenaar zijn van de studio's.

Wat betreft de zekerheden van de Crowdfunding overeenkomst tekent Ben met zijn onderneming "Rietdijk training & coaching" die als eenmanszaak ingeschreven staat bij de KvK onder nummer 82408009.